Hasított már Önbe az a torokszorító érzés, amikor a parkolóban nem találja az autóját?

Egész testén remegés fut végig. A szíve a torkában lüktet, a gyomra görcsbe rándul. Kétségek között toporog, reménykedve forgatja a fejét. - Nem, ez nem történhet meg pont velem. Talán mégis odébb álltam meg...
Remegő lábakkal megy tovább, amikor egy sötét furgon mögött végre megpillantja kedvenc kis autóját. Huhh...most megúsztam.

Ha Ön még nem élte át ezt az érzést, ne is történjen meg. Sajnos nekem már lopták el az autómat. Pontosan tudom milyen. Sok évvel ezelőtt történt. Bár már akkor is riasztókat szereltünk, de ugye "cipésznek lyukas a cipője" a Ladába nem került védelem.
Hol voltak akkor még a mai technikák. A riasztót magunk gyártottuk, a váltózárak is egy acéllemezből és egy óriási lakatból álltak. Gsm telefonhoz meg jó ha hozzájutottunk.

Korszerű technikával és ötletes megoldásokkal az autótolvajok ellen.

Sok év tapasztalata és a technika fejlődése lehetővé tette, hogy olyan megoldásokat dolgozzunk ki Önnek, amivel elkerülheti a fent leírt gyilkos érzéseket. Olyan biztonsági rendszert fejlesztettünk, ami a korszerű rádiótelefonos riasztást ötvözi a bombabiztos mechanikai védelemmel.

Ez már tényleg olyan mintha őrt állítana az autója mellé.

A rendszer neve

Védelmi rendszerünk azonnal hívja Önt telefonon ha kinyitják az autóját. Mechanikus váltó és motortér zárunk valamint rejtett motorblokkoló elektronikánk pedig megakadályozza a jármű ellopását.


Mi is az a védelmi rendszer ?

Ha Ön az egyedülálló Guard System rendszerünket választja, akkor autóját háromszoros védelem óvja a hívatlan látogatóktól.

1. Az autó kinyitáskor telefonhívást kap a saját mobiljára
A telefonhívás csak az első lépés. A Gsm térerőtől független speciális motorblokkoló áramkör akkor is megállítja a járó motorú autót, ha a telefonunk nem elérhető. A motorleállító rendszer védett a Gsm blokkolók ellen.

2. Comfort Lock sebességváltózár a váltórudazat rögzítésére
Esztétikus kivitelben rendkívül egyszerű és kényelmes kezelhetőséget biztosít. Csupán a kulcs elfordításával egyetlen mozdulattal oldható a váltórudazat rögzítése. A váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkolóállásban) és megakadályozza az előremeneti fokozatok kapcsolását. Rejtett, hozzáférhetetlen, autóspecifikus tartókonzolokkal kerül beszerelésre.

3. Elektromechanikus motortérzár a hatástalanítás ellen
A motortér zár a nyitó kar és a motorháztető zár közé a nyitóbowden megszakításával, a tartozékként szállított tartó konzol segítségével a doblemezre vagy a zárhídra van szerelve a típus adta lehetőségek szerint. Aktivált esetben megakadályozza a motortérbe való bejutást.

Ha valamelyik védelem már benne van az autójában, természetesen a rendszer egységei egyenként is beszereltethetők, vagy ha kiváló, de költséghatékonyabb megoldást keres, válassza kedvezményes Sensor Plus alapcsomagunkat.

Mit tartalmaz a alapcsomag ?

Költségkímélő megoldásként összeállítottunk Önnek egy nagyon hatékony de kedvezőbb árfekvésű csomagot is. Ebben egy Comfort Lock rendszerű sebességváltó zár és a legkedveltebb szenzoros motorblokkoló egységünk kapott helyet.

Az alapcsomag bármikor kibővíthető gsm átjelzővel vagy motortérzárral.


Beszerelés akár az Ön otthonában is lehetséges.

Hívjon most ! 0630-9427156, 0623-510473

  Mit keresnek vevőink leginkább?

Szenzoros indításgátló

Az autó csak a rejtett szenzorpont megérintése után indítható.
Szereléssel együtt 18.880 Ft
___________________________

Sebességváltó zár könnyen kezelhető nem stiftes !

Beszerelve 39.900 Ft-tól
___________________________

Gsm riasztó. Ajtónyitáskor telefonhívás, akár késleltetett motorblokkolással szerelve.

gsm hívó riasztó
Sim kártya nélkül 49.900 Ft
___________________________

Motortérzáraink megvédik a motortérben lévő egységeket és megakadályozzák az eszközök hatástalanítását valamint a váltózár megkerülését.

Szereléssel 34.900 Ft
___________________________

Az árak a gsm egységhez szükséges sim kártya árát nem tartalmazzák.

 

Rendelje meg most a autóvédelmet kedvezményesen !

Beszereléssel együtt, most csak 129.900 Ft-os áron !

Költségkímélő alapcsomagunk

Beszerelve már 54.900 Ft-ért megszerezhető !

Telefonszámunk: 0630-9427156

 
         
         
  Copyright 2010. Rianet Biztonságtechnika Minden jog fenntartva